Standard

Standard

Standard

Standard

Generelt

  • Leiligheter over et plan.
  • Inneholder stue med åpen kjøkken/spisestueløsning med utgang til terrasse.
  • Tre soverom, to bad, innvendig bod og entre/gang.
  • Peis i stue.
  • Vannbåren gulvvarme.
  • Elektriske punkter forøvrig.
  • Bygg A og B har parkering innvendig i parkeringskjeller

Alle leiligheten har store, solrike balkonger. Parkeringsplass og sportsbod. 

Flotte leiligheter med god beliggenhet og solrike balkonger. Det er lagt stor vekt på kvalitet i dette prosjektet. Vegger i beiset stående panel og en vegg i betong i stue, samt beiset panel i himling. Gulvene i leilighetene vil bli belagt med én-stavs parkett, i rustikk utførelse. Baderom vil få flislagt gulv. Kvalitetskjøkken leveres fra Kistefos Møbler i valgfri farge, benkeplate i heltre eik.

Oppgradering og tillegg er mulig. Komplett hvitevarepakke fra AEG er inkludert. Kombinert kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Baderomsinnredning leveres også fra Kistefos Møbler, valgfri farge på alle fronter. Vegghengt toalett. Opplegg til vaskemaskin på ett bad. En peis i hver leilighet, samt vannbåren gulvvarme i alle rom med trådløs styring for hver sone.

Gulv

Gulv vil bestå av én-stavs parkett, i rustikk utførelse. Bad får 60x60 fliser på gulv, samt 5x5 fliser på gulv i dusjsone. Det vil være anledning til tilvalg hva angår parkett og fliser. Gulvlister leveres fra VYRK med inntrukken montering, som tilpasses i farge til innvendig vegg.

Innvendige vegger

Vegger vil generelt få overflater av beiset panel, i rustikk stil. Baderom vil få en kombinasjon av keramiske fliser og panel. Det vil være anledning til tilvalg hva angår overflatebehandling. Innvendige vegger i stue mellom leilighetene vil leveres i malt betong, panel er mulig tilvalg

Vinduer

Vinduer i 2 lags energiglass, store vindusflater vil være i fast karm, åpningsbart vindu pr. rom, karmer i farge askesort mørk grå. Store stuevinduer leveres med personsikkerhetsglass. Gerikter og foringer leveres i samme farge som innvendig vegger (ton/ton), ferdig behandlet fra fabrikk. Det må påregnes synlige stifter for innfesting.

Himlinger

Himlinger vil generelt få overflater av beiset panel, i rustikk stil, så som innvendige vegger. Himlinger i 1. etg vil få overflate i malt betong. Panel i himlinger vil være mulig som tilvalg. Baderom vil få tilsvarende himlinger, med innfelte downlights. I de øverste leilighetene vil det bli bygget "åpen himling" opp i skråtaket slik at disse leilighetene får betydelig mer høyde i stue- og kjøkkendelen og vesentlig bedre lysinnslipp

Kjøkken

Leilighetene leveres med komplett kjøkkeninnredning fra Kistefos Møbler AS inkludert hvitevarer. Heltre kjøkken med glatte fronter, med benkeplate i eik. Med mulighet for tilvalg på kjøkkenfronter og innredningselementer. Av hvitevarer leveres koketopp, avtrekksvifte, stekeovn, kombinert kjøleskap/fryser og oppvaskmaskin fra AEG. Blandebatterier i forkrommet utførelse.

Baderom

Leveres med baderomsinnredning i fra Kistefos møbler, med eikeplate og speil. 60x60 fliser i dusjsone og gulv, alle andre vegger med innvendig panel. Hvitt sanitærutstyr, med ettgreps blandebatterier og dusjgarnityr i forkrommet utførelse. Tilvalg for blandebatterier og/eller dusjgarnityr kan tilbys. Klosettskål monteres vegghengt. Innfelte LED downlights i himling. Opplegg for vaskemaskin på ett bad.

Dører

Hovedinngangsdører vil være lyddører med brann klasse EI60 fra Ege dører. FG godkjent systemsikkerhetslås. Innvendige dører i treverk, beiset i samme farge som innvendig farge (ton/ton) Det vil være anledning til tilvalg.

Trapper / trapperom

Trapper og trapperom vil i kjellerplanet og i leilighetsbygg bli bygget i betong, flatene/veggene males. Rekkverk/håndløpere i galvanisert stål.

Brannslukkingsutstyr

Det leveres brannslukkeutstyr i henhold til gjeldende forskrifter

Parkering / Garasje

For hver seksjon medfølger en oppmerket garasjeplass  i henhold til vedtekter. I tillegg etableres det gjesteparkeringsplasser. Infrastruktur til elbillader leveres, den enkelte eier bekoster selv billader hvis ønskelig.

Elektrisk

Det vil leveres stikkontakt ved tak i alle rom for takbelysning, bortsett fra baderom og entré som får downlights. Sorte stikkontakter og brytere. For øvrig ihht. Tek. 17.

TV og internett

Det blir lagt inn fiber. Utbygger legger opp til at TV- og data leveres felles, digitalt fra Eidsiva. Tilkobling og abonnement bestilles av hver enkelt seksjonseier.

© Beitostølen Fjellandsby AS 2022