Markahøvda

Markahøvda

I et vakkert hytteområde i Markahøvda har vi flotte tomter for salg! 47 solgt! 3 ledige tomter!

Tomtene ligger i Markahøvda på et av de mest attraktive tomtefeltene ca 5 min fra selve Beitostølen sentrum retning Valdresflya. Alle tomtene ligger i lett skrånet terreng med syd/vestvend beliggenhet, ca 950 m.o.h.

Solforholdene kan karakteriseres som optimale, og utsikten taler for seg selv. Utsikt til Bitihorn fra nærmest alle tomtene, og fra flere av dem ser man både Øyangen og Beitetjernet. Om ikke dette er nok har man nydelig utsikt til fjellområdene rundt, som Slettefjell, Mugnetind og sist men ikke minst Bitihorn.

Utsikt til Bitihorn fra nærmest alle tomtene, og fra flere av dem ser man både Øyangen og Beitetjernet. Om ikke dette er nok har man nydelig utsikt til fjellområdene rundt, som Slettefjell, Mugnetind og sist men ikke minst Bitihorn. 

Markahøvda har ypperlig beliggenhet, gode solforhold og førsteklasses utsikt til den storslåtte fjellheimen. Mugnetind, Slettefjell og karakteristiske Bitihorn omkranser ett fjellandskap du ikke finner maken til. Vår, sommer og høst kan du også se de mange fjellvannene speile en fargesymfoni komponert av fjellene, himmelen og årstidene. Hyttefeltet er sørvestvendt, og du finner skiløyper rett utenfor døra. Det er kort avstand til alpinbakker og heiser kun 1,5 km fra sentrum. Beitostølen har et tett og nært sentrum, og nærheten til hytteområdene gjør fjellbygda til en favorittdestinasjon for folk i alle aldre.

Beliggenhet

© Beitostølen Fjellandsby AS 2022