Størrtjednlie leiligheter

Stillhet når du ønsker, sentrum når du vil.

Og velkommen til fjells! Vi planlegger nytt byggeprosjekt på Beitostølen. Vi skal bygge fritidsleiligheter på Størrtjednlie, som er en av de flotteste tomtene på Beitostølen.

De moderne leilighetene skal gi deg den gode hyttefølelsen, men uten at du trenger å bruke tiden på vedlikehold. Du kan med andre ord bruke fritiden din på å oppdage det unike landskapet til fjells, fremfor å tenke på at du burde beise hytteveggen.

Å kjøpe en ferieleilighet kan være en av de største investeringene du eller dere har gjort så langt i livet. Og vi i Beitostølen Fjellandsby er ydmyke for at vi kanskje får lov til å realisere din feriedrøm på Beitostølen.

Med dette prospektet ønsker vi å vise deg hvilke muligheter som finnes på Beitostølen. I tillegg er vi stolte av å presentere fritidsleilighetene, som vi håper skal legge til rette for en aktiv fritid midt i hjertet av Norge. Med aktiviteter for alle fire årstider, er det bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan finne på her.

Vi kjenner Beitostølen, og vi kjenner kundene våre. Det er selvfølgelig viktig for oss at kundene våre er fornøyde. Derfor inviterer vi til dialog og deltakelse fra første stund. På den måten har du mulighet til å få den fritidsleiligheten du drømmer om. På Norges vakreste sted!

Beliggenhet

Om Beitostølen Fjellandsby AS

Beitostølen Fjellandsby AS
Org nr: 984 664 524
Bygdinvegen 3762
2953 Beitostølen
Kontor/showrom: Fjellstølen, Bygdinvegen 3762.

Kontakt oss

Tord Dieserud Rogne
Mob: 481 10 635

Bjarne Budal
Mob: 905 66 810

© Beitostølen Fjellandsby AS 2019