Beitostølen
Størrtjednlie leiligheter

Moderne fritidsboliger - lekre og funksjonelle løsninger

Prisantydning fra 5.900.000,- til 6.700.000,

Byggingen er i gang!

Meld interesse 

Gode kvaliteter

Flotte leiligheter med god beliggenhet og solrike balkonger. Bygg A og B har parkering innvendig i parkeringskjeller. Det er lagt stor vekt på kvalitet i dette prosjektet.

Beitostølen Fjellandsby lagt vekt på å finne den optimale kombinasjonen mellom det å ha lett tilgang til ski- og turløyper, skiheis, servicefasiliteter og at man samtidig skal kunne bo tilbaketrukket fra det høyere aktivitetsnivået som utspiller seg i sentrum

Leiligheter har god beliggenhet og solrike balkonger. Vegger i beiset stående panel og en vegg i betong i stue, samt beiset panel i himling. Gulvene i leilighetene vil bli belagt med én-stavs parkett, i rustikk utførelse. Baderom vil få flislagt gulv. Kvalitetskjøkken leveres fra Kistefos Møbler i valgfri farge, benkeplate i heltre eik.

Les mer - standard 

Attraktiv beliggenhet!

Leilighetene har nærhet til naturen, gode solforhold og med en vakker utsikt mot Øyangen, Slettefjell og Mugnetind

Utbyggerne har fokusert på at leilighetene skal ligge fint plassert i terrenget og i forhold til hverandre, med tanke på både solforhold og utsikt

Les mer - beliggenhet 

Stillhet når du ønsker, sentrum når du vil.

Og velkommen til fjells! Vi bygger fritidsleiligheter på Størrtjednlie, som er en av de flotteste tomtene på Beitostølen.

De moderne leilighetene skal gi deg den gode hyttefølelsen, men uten at du trenger å bruke tiden på vedlikehold. Du kan med andre ord bruke fritiden din på å oppdage det unike landskapet til fjells, fremfor å tenke på at du burde beise hytteveggen.

Å kjøpe en ferieleilighet kan være en av de største investeringene du eller dere har gjort så langt i livet. Og vi i Beitostølen Fjellandsby er ydmyke for at vi kanskje får lov til å realisere din feriedrøm på Beitostølen.

Med dette prospektet ønsker vi å vise deg hvilke muligheter som finnes på Beitostølen. I tillegg er vi stolte av å presentere fritidsleilighetene, som vi håper skal legge til rette for en aktiv fritid midt i hjertet av Norge. Med aktiviteter for alle fire årstider, er det bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan finne på her.

Vi kjenner Beitostølen, og vi kjenner kundene våre. Det er selvfølgelig viktig for oss at kundene våre er fornøyde. Derfor inviterer vi til dialog og deltakelse fra første stund. På den måten har du mulighet til å få den fritidsleiligheten du drømmer om. På Norges vakreste sted!

© Beitostølen Fjellandsby AS 2022