Beliggenhet

Beliggenhet

Beliggenhet

Beliggenhet

Størrtjednlie og fasiliteter

Ved valg av beliggenheten i Størrtjednlie har utbyggerne i Beitostølen Fjellandsby lagt vekt på å finne den optimale kombinasjonen mellom det å ha lett tilgang til ski- og turløyper, skiheis, servicefasiliteter og at man samtidig skal kunne bo tilbaketrukket fra det høyere aktivitetsnivået som utspiller seg i sentrum.

Det er enkel adkomst til leilighetene, og til hver seksjon medfølgeren oppmerket garasjeplass ihht. vedtekter samt gjesteparkeringsplasser ihht. regulering.

Leilighetene har nærhet til naturen, gode solforhold og med en vakker utsikt mot Øyangen, Slettefjell og Mugnetind. Utbyggerne har fokusert på at leilighetene skal ligge fint plassert i terrenget og i forhold til hverandre, med tanke på både solforholdog utsikt.

Beitostølen er den komplette og urbane fjelldestinasjonen. Det som gjør Beitostølen så spesiell er nærheten til fjellet og den intimeatmosfæren - alpinbakker, langrennsløyper, restauranter, puber, butikker og andre severdigheter er samlet på ett sted. Beitostølen har fokus på at hele familien kan utføre aktiviteter hele året.

Beitostølen er porten til unike Jotunheimen. Galdhøpiggen (2469 m), Besseggen (1743 m) og Rasletind (2105 m) er de mest populære.Bitihorn (1607 m) er også en populær topp for hele familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Beitostølen.

Gå gjerne inn på beitostolen.com og beitoaktiv.com for detaljert oversikt over alle aktiviteter og tilbud.

© Beitostølen Fjellandsby AS 2022